magnify

Tréninkové utkání, 18.9.2010

Publikováno dne 20.9.2010 , autor: , kategorie: Zápasy

Tréninkové utkání 2010

Zářijový test-match jsme odehráli po extraligovém utkání RCŘ – Dragon. Proti týmu o33 se tentokrát postavili někteří střídající borci, kteří byli doplněni o hráče širšího kádru áčka. Hrálo se na skvělém trávníku hlavní hrací plochy, 2x20min.
Sice jsme celé utkání hráli početní přesilovku, ale na place to tak bohužel nevypadalo … aspoň jsme si po dlouhé době vyzkoušeli hru pod tlakem, osvěžili si obranné zákroky a celoplošnou hru. To vše se nám bude hodit již za týden na turnaji ve Strakonicích!

Sestava Řo33:
Venca, Ondra, Zdeněk, Fred, David R., Jaromír Z., Jirka, Hudy, Jardis, Marabu, Zbyněk, Synek, Aleš, Mára, David K., Petr, Vrky

Níže přikládám postřeh ze střídačky.

POHLED Z LAVIČKY

Bohužel jsem nehrál, zato jsem si hru mohl prohlédnout pěkně z lajny a musím říct, že se bylo na co koukat. Opravdu dobrý, bavilo mě to. (V tomto hodnocení pomíjím nároky na sledování “RAGBY”, ale beru na zřetel naše možnosti, realitu). Myslím, že i zbytek diváků si to užil. Z obou stran byl projev s chutí do hry. Několikrát chybělo málo k dokončení akce, je jedno jestli položením nebo nějakou chybou v koncovce, ty holt tvořit budeme, ale bylo dobrý, že jste se do těch akcí dostávali a nebyly to pouze ojedinělé individuální pokusy. Taky se vám dařilo dodržování pokrývání celého hřiště, což jsem byl mile překvapen :-).

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Tréninkové utkání, 18.9.2010  comments