magnify

Zájezd do Olomouce, 15. ročník George Holek Cup a 6. ročník Memoriálu Miloše Dobrého

Publikováno dne 30.4.2018 , autor: , kategorie: Aktuální akce
o33_foto-olomouc
Říčanští veteráni se zúčastnili 15. ročníku George Holek Cup, který se letos konal v Olomouci. Turnaj se hrál zároveň jako 6. ročník Memoriálu Miloše Dobrého, zakladatele RC Olomouc. Dvoudenní turnaj byl výborně nachystán a za krásného, letního počasí se šest týmů utkalo o putovní trofej.
Našemu týmu se výborně povedl první hrací den, kdy po výhrách 2:1 na OldBoys Praha a 6:2 nad týmem Syvi Levy Lvov z Ukrajiny vyhrál svou skupinu a postoupil přímo do semifinále.
Druhý hrací den byl bohužel pravým opakem. V semifinále jsme sice ve hře nebyli horším týmem než Moravskoslezští Orli, ale díky dvěma individuálním chybám, které soupeř proměnil v položení, jsme prohráli 2:3. Rozlosování turnaje si pohrálo s osudem a pro utkání o třetí místo nám přisoudil našeho sobotního soupeře z Ukrajiny. Ten se na nás výborně nachystal a svým nadšením a touhou po vítězství nás předčil a nakonec vyhrál 3:1.

Konečné pořadí turnaje:
Moravskoslezští Orli
Moravští Draci
Syvi Levy Lvov  (Ukrajina)
OldBoys Říčany
OldBoys Praha
RBW Oldies (Německo)

Sestava O33:
Vence Bu., Stenly, Vaňour, Zdeněk, Dušan, Trnkyč, Brácha, Bůčák, Radim, Hudy, Tomáš Se., Synek, Honza Sch., Pagy, Láďa, Džegr, Miloš, Michal Šr., Peky, Prd.Trenéři: Štípajz, David Ku.Video z obou hracích dnů je k dispozici zde:

Den 1:  https://www.youtube.com/watch?v=ncUR58XJMFE&sns=em
Den 2: https://www.youtube.com/watch?v=RG9wwUgSHXs&sns=em

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Zájezd do Olomouce, 15. ročník George Holek Cup a 6. ročník Memoriálu Miloše Dobrého  comments