magnify

Utkání RC Rakovník vs. Řo33, 6.11.2011

Publikováno dne 7.11.2011 , autor: , kategorie: Zápasy

Rakovník - O33

Jak jsme letošní sezonu začali, tak jsme ji i skončili, tedy utkáním s týmem RC Rakovník. Tentokrát jsme přijali pozvání k odehrání přáteláčku na soupeřově hřišti a v neděli 6.11.2011 vyrazili natěšeni do královského města. Utkání jsme odehráli na pěkném sportovním stadionu s kvalitním trávníkem a navíc ze nezvykle pěkného počasí na tuto roční dobu. Za poměrně slušného diváckého zájmu chtěla obě mužstva předvést pěkné ragby, které by aspoň vzdáleně připomínalo ten krásný sport, který jsme všichni sledovali minulý měsíc u televizních obrazovek. A snad se mnou budou očití svědci souhlasit, že se to oběma týmům aspoň malililinko podařilo. Nebudu tady rozebírat naši hru, ani to že jsme celý zápas měli pevně ve svých rukách a postupně navyšovali skóre, spíše bych chtěl pochválit hráče soupeře, kteří se ragby věnují krátce, cca v řádu měsíců. Za jejich snahu a bojovnost a také za to, že je neopustila chuť hrát ani ve druhém poločase kdy se rozdíl ve skóre rychle navyšoval. Za to, že kopů ve hře využívali pomálu a naopak se velmi sympaticky snažili hrát rukama i ze své dvaadvacítky. To všechno jsou atributy na kterých mohou stavět do budoucna a dále zlepšovat svou ragbyovou kvalitu. Bylo pro nás opravdu potěšením si v Rakovníku zahrát a myslím, že všech třicet (!) hráčů z o33 si ten match užilo (tedy asi až na Jardise a Ladika, kterým za celý tým přeji brzské uzdravení).

Tím že jsme v zápase točili dvě kompletní patnáctky nám zbylo dost sil i do třetího poločasu na točenou jedenáctku a pěkné dohrání zápasu.

Pro formální doplnění zprávy o utkání přidávám ještě sestavu o33 a výsledek:

Sestava o33:
Fred, Marabu, Jarda Rosa, Honza Š., Venca, Jirka, Honza Tr., Vítek, Jarda Ch., Chabal, Jardis, Pípa, Hudy, Zdeněk, Radim, Gyula, Zbyněk, Šedous, Synek, Mára A., Láďa, Kobi, Roman, George, Miloš, Felbrson, Petr, Aleš, Jaromír, Pagy
Trenér: Hubajda
Kameraman: Míla – VIDEO
Fotoreportér: Bůčák – FOTKY
… a říčanský fanklub kterému děkujeme za podporu!

Výsledek:
RC Rakovník – Řo33 – 17:57, poločas 10:17, pětky 2:9
Za o33 pokládali: Roman 2x, Synek 2x, Pípa, Kobi, Šedous, Felbrson, Pagy Konverze: Pípa 3x, Mára A. 3x

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Comments Off on Utkání RC Rakovník vs. Řo33, 6.11.2011  comments